опаковки фирми

Tenfold Group: безгранични в индустриални опаковки

Tenfold Group: безгранични в индустриални опаковки

Перфектно подходящ за вашите проблеми с опаковката. Tenfold Group е на ваше разположение като амбициозен специалист по опаковане. Ние съчетаваме нов поглед върху съвременните проблеми с десетилетия опит за клиенти от цял ​​свят. Водени от знания, опит и страст за най-ефикасните и ефективни решения, ние създаваме идеалното прилягане.

Работим от Weert, Eindhoven, Drunen и Breda. Ние помагаме на компаниите и организациите да създадат добавена стойност около важни теми като защита на продукта, устойчивост, опит с марката, намаляване на щетите, ергономичност и контрол на разходите.

Комбинираната мощност на Tenfold
За да се намери съвместно подходящ отговор на най-предизвикателните проблеми с опаковките, Tenfold е изцяло модулен в пет подразделения. По този начин ние обединяваме специализацията с широк поглед върху проблемите на опаковането. Запознайте се с нашите подразделения:

Десеткратно индустриално опаковане
Консумативи за десетократно опаковане
Десеткратно проектиране и инженеринг
Десеткратни услуги по веригата за доставки
Десеткратни логистични услуги
Десеткратно индустриално опаковане (Breda and Weert)
Tenfold Industrial Packaging е специализирана в проектирането и производството на персонализирани опаковъчни решения. Ние проектираме опаковъчни решения, които идеално отговарят на вашия продукт, спецификации и процеси. Например съвместно разработваме различни по големина и големина опаковки за ценни машини, оборудване и части.

Tenfold Packaging Supplies (Айндховен)
Добрата опаковка предотвратява не само повреда. Най-добрата опаковка оптимизира вашия производствен процес, подобрява ергономичността и допринася за намаляване на потреблението на материали и разходите. Tenfold не само ви съветва относно подходящи опаковъчни материали, методи и аксесоари; Тъй като имаме повече от 100 000 различни продукта на склад, ние също можем да доставяме бързо и в големи количества.

Имате ли проблем с опаковката? Предизвикателство за нашите експерти по опаковане? Страхотна идея, която искате да обсъдите? Моля, свържете се с нас и ще се радваме да го обсъдим.

Разгледайте и www.tenfoldgroup.com.

фирмени новини от членове
бокс палети и палетни кутии
каси за износ / каси за износ / каси за палети
дървени кутии
дървена опаковка
опаковъчни компании / опаковчици по договор
щайги
свръхопаковки
палети
транспортна и логистична опаковка
транспортни кутии/летателни кутии
опаковки за индустрията
опаковки за транспорт и спедиция
услуга за пакетиране

Similar Posts