(полу)ремаркета фирми

Kässbohrer: Летен фестивал 2023 с 28 иновативни трейлъра в приятелска атмосфера

Няколкостотин гости видяха 28 иновативни ремаркета и разширения център за резервни части в Гох.

Производителят на полуремаркета Kässbohrer се срещна със своите бизнес партньори и заинтересовани страни за лятното парти на 2023 г. на 23 и 24 юни 2023 г. В неформална обстановка екипът на Kässbohrer придружи гостите си на обиколка на обекта Goch и основния склад за резервни части.

На гостите бяха представени 28 превозни средства от областите интермодален транспорт, транспорт на опасни и насипни товари, хладилна верига и транспорт на генерални товари, както и строителен транспорт.

Kässbohrer представи четири превозни средства за строителния сектор: 24-метров алуминиев самосвал, 3-осен нискотоварен товар с височина на товарене 325 мм и 4-осен разтегателен нисък товарен товар, оборудван както със самостоятелно управление, така и с хидравлично управление. Накрая беше изложен 3-осен джъмбо нисък товарен товар с гнезда за колела и височина на товарене 375 mm.

За превоз на насипни и течни товари, най-леките превозни средства от Kässbohrer в Европа бяха представени със специално внимание към безопасността, включително цистерната STB E за мазут, цистерната за битум STS, цистерната за отпадъци STN, самосвалния силоз SSK 90 и SSL 35 необръщащ се силоз.

В съответствие със законодателството на ЕС за опазване на климата, 75% от вътрешните товари, транспортирани по шосе днес, трябва да бъдат пренасочени към железопътен транспорт и транспорт по вътрешни водни пътища. Поради тази причина Kässbohrer продължава да развива своята уникална интермодална продуктова гама и представи награденото за иновации каросерия K.SWAU CC 45, контейнерното шаси K.SHG AVH и носителя на наградата за иновации K.SHG AVMH на лятното парти.

Kässbohrer представи своята Mega Curtainsider Long Heavy Vehicle Combination с CodeXLS K.SCS M DE и DOL XS 18 (Van Eck Dolly): Super Eco Combi. Тази комбинация има за цел да намали емисиите на CO2 в общите товари. Състои се от ремаркета Mega+Dolly+Mega и е с дължина 32,5 м. Käsbohrer използва динамично междуосие, което позволява на автомобила да завива безопасно. Ambro Smit, (Transport & Logistiek Nederland) взе участие в лятното парти и информира за развитието на супер еко-автомобилите.

За да подпомогне прехода с по-ниски въглеродни емисии в студената верига, Kässbohrer електрифицира своя хладилен транспортер K.SRI с BPW e-power ос в комбинация с хладилен агрегат Thermoking. Вече ефективният K.SRI F с многотемпературен транспорт, който позволява разделителна и двуетажна опция за капацитет от 66 европалети и има интегрирани релси за закрепване на товара за оптимално закрепване на товара и EN 12642 код XL, се захранва от BPW e – добавена захранваща ос, която захранва охлаждащия модул Thermoking с възстановена енергия.

Говорейки на Summerfest 2023, İffet Türken, член на борда за бизнес развитие в Kässbohrer, каза: „Много сме горди да сме тук днес заедно с нашите партньори. Когато подчертаваме „Заедно в следващите 125 години“, ние подчертаваме силата на съвместни действия за посрещане на предизвикателствата на нашите клиенти и нашата индустрия. Тази сила се основава на непрекъснатото доверие, което сме изградили с нашите най-важни заинтересовани страни през годините. В Goch Kässbohrer винаги е имал най-доверчивото сътрудничество с VSL- NRW (Verband Spedition and Logistik Nordrhein-Westfalen eV), град Goch и BBZ-Kleve. Благодарим им за доверието и партньорството.”

Накрая г-жа Тюркен представи Dr. Рюдигер Островски от VSL-NRW и членове на град Гох представиха плакет като крайъгълен кам

ък в сътрудничеството за добро и успешно бъдеще заедно. Накрая тя връчи плакет на KTH-Trailer

GmbH, ценен търговски партнь

ор на Kässbohrer от много години

в Гох, който неуморно обслужва клиентите на Kässbohrer от началото на дейността на обекта.

 

Similar Posts