(полу)ремаркета

Meusburger MPG-2 полуремарке ниска платформа

Полуремарке с ниско легло, товароносимост 30 тона, товарна дължина на ниско легло 727 см.

Ново двуосно полуремарке с ниска платформа от Meusburger, оборудвано с нововъведените DL-S оси от Tridec. Впечатление при това ремарке е високата товароносимост и възможността за транспортиране на широки товари (до 450 см ширина) изцяло затворени с брезент, благодарение на специалната конструкция на брезента Максималната товарна ширина е 500 см – задният портал може да се разшири по такъв начин, че да може да се транспортира и широк товар. все още може да се товари и разтоварва отзад.

Ремаркето на снимката е закупено от Jozef Hermans BV във Венло, която извършва промишлени премествания. Този тип ремарке е подходящо за превоз на големи обекти, които трябва да бъдат добре защитени, като печатарски машини, медицински машини, логистични машини. Конструкцията на платното е изградена от Meusburger в собствената му фабрика в Eging am See (Германия).

Покривът може да се повдига с максимум 450 mm, на стъпки от 50 mm.

Осите Tridec имат максимален ъгъл на завиване от 57 градуса, което ги прави изключително маневрени. Те също така могат да повдигнат ремаркето с около 20 см (например за кръгови движения) и да го свалят с около 10 см (за товарене и разтоварване). Височината на задната платформа е 88 см (в позиция за водач); височината на дълбокото легло е 32см. В осите е вградена стабилизираща система, така че ремаркето да остава винаги изправено, дори и при завой.

GVW на това ремарке е 42 тона: 12 тона на комплект оси плюс 18 тона на петото колело. За да се постигне това тегло, е необходим SERT документ. Собственото тегло е 12 тона, оставяйки около 30 тона товароносимост. Висока стойност за двуосно ремарке.

Това ремарке може да се тегли с влекач 4×2 (ако не е претоварено) или с влекач 6×2 или 6×4. Височината на петото колело на това полуремарке с ниска платформа може да се регулира спрямо трактора.

искане на информация

Similar Posts